AIDA64: Detaylı Sistem Bilgisi için Kullanabileceğiniz Bir Program

aida64

Merhabalar. Bugün hayat kurtaran bir programdan bahsetmek istiyorum: AIDA64.

AIDA64 Nedir, Ne İşe Yarar?

AIDA64, detaylı bir şekilde sistem bilgisi alabileceğiniz bir program. Bu program ile sisteminizde ne var ne yok, uçanı kaçanı hepsini görebilirsiniz.

Hayat Kurtarıcı Program: AIDA64

AIDA64 ile Raporlama

Benim bu programda en çok kullandığım özellik ise rapor oluşturma özelliği. Rapor oluşturma özelliği ile sisteminizdeki her şeyin bir raporunu oluşturabilir; bu raporu bilgisayarınızda bir sorun olduğunda bilgisayardan anlayan birine gönderebilirsiniz. Rapor sistemi, “işlemcin ne, ekran kartın ne, ram markan ne” vs. sorularını ortadan kaldırıyor; tek bir dosyada gerekli her şey bulunuyor.

Sistemimizi stres testine de tabi tutabiliyoruz fakat ben bu testi çok tavsiye etmiyorum. Stres testi için kullandığım daha iyi programlar var; onları da anlatacağım.

Hayat Kurtarıcı Program: AIDA64

AIDA64 Farklı Sürümleri

Programın bir kaç farklı sürümü mevcut. Extreme, Engineer, Business gibi. Her sürümün kendisine özel avantajları var. Mesela Business sürümünde ağdaki tüm bilgisayarların raporunu alabiliyorsunuz. Diğer sürümlerde bu özellik mevcut değil.

Hayat Kurtarıcı Program: AIDA64

30 Günlük Deneme Sürümü Ücretsiz

Programımız 30 günlük deneme süresiyle geliyor. 30 günün sonunda ise programı satın almanız gerekiyor. Legal olarak lisans alabilirsiniz veya illegal olarak kullanabilirsiniz; orasını size bırakıyorum.

Bedava alternatifleri mevcut olmasına rağmen hiç bir program bunun yerini tutamıyor. Bilgisayarla ilgilenen herkesin cebinde bulundurması gereken bir program.

Bu İçeriği Okuduğunuz için Önerdiğimiz İçerikler:

Rifleman
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
Hayatlarınızın Sarı Çizgisini Geçmeyin!
Hayatlarınızın Sarı Çizgisini Geçmeyin!

Hayatlarınızın Sarı Çizgisini Geçmeyin!

Sonraki
İlk Görüşte Aşk: Nişantaşı’lı Nuran Meyhane

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.