İşte Geldim Buradayım!

Merhaba ben Büşra .

Bu benim ilk blog yazım ve inanılmaz heyecanlıyım. İçe dönük bir insan olarak, düşüncelerimi, keşfettiklerimi derleyip bir platformda paylaşma fikri uzun süredir aklımda vardı.

Hayatla, yaşadıklarınızla ilgili aşırı düşünmek gibi bir huyunuz varsa, yazmak sizin için bir ihtiyaç halini alıyor, klavye ile kendiniz yansıtmanın rahatlığına gerek duyuyorsunuz.

Neden Kooplog’u tercih ettim ? 

Yazı yazmaya karar verdiğimde öncelikli niyetim kendi kişisel blog sitemi kurmaktı. Bir işe başlayıp heveslendiğinizde ben de herkes gibi ufaktan uçup kaçmaya başladım. Kendi adıma bir blog hesabım olacak, orijinal fotoğraflara ortamı şenlendirip belki de reklam alabileceğim tamamen bana ait bir sayfa…Ben de bu hayalle yola çıkıp “blog hesabı nasıl kurulur”u araştırmaya başladım. 

Pabuç Pahalı Çıktı

Öğrendiklerime göre pabuç pahalı, yol zor ve çetin, gelmek istediğim nokta için gereken süre oldukça uzundu. Domain veya hosting gibi şeyler için para harcamaktan tutun da pek çok detayla birlikte blog sitesi kurmak başlı başına bir yatırımdı. Ve her yatırım gibi risk almayı gerektiriyordu.

Yazmak ise akışta olmayı , akışta olmak ise bu tarz detaylara takılmamayı gerektirdiği için yeni bir yol aramaya karar verdim.

İlk işim Google ‘da “ ücretsiz blog yazma siteleri” ni (memur çocuğuyum, evet) aratmak oldu. İlk seçeneklerde blog yazmakla ilgili öneri içerikli derleme yazıları veya rehberler yer alıyordu. Beşinci sırada ise kooplog.com bana göz kırptı.

Doğru yerdeyim

Sayfaya ilk erişiminizle birlikte kaliteli bir platformda olduğunuzu hissediyorsunuz. Adamların temel mottosu “ konuştuğunu yazsan blog olur” ki beni kalbimden vurdu ve sitenin ücretsiz olacağı sözünü en başından veriyorlardı. Üstelik istediğimiz görseli de ekleyebiliyorduk. Sıkça sorulan sorular bölümünü detaylıca okuyup, kooplog Moderasyon Politikası kısmını da didik didik ettikten sonra (obsesyon alert!) doğru yerde olduğuma karar verip klavyemle buluştum.

Velhasılı, işte geldim buradayım!

Umarım güzel olur, umarım şifamızı buluruz. Yeri gelir içimizdeki zehri döker, yeri gelir neşemizi sevincimiz umudumuzu birbirimize bulaştıracağımız bu güzel platformda herkese esenlikler diliyor ve yazımı noktalıyorum. Kendimizi gerçekleştirebileceğimiz, yazarken akıştan akışa sürüklendiğimiz yazılar diliyorum efenim.

Sağlıcakla kalın.

Busra Cimen Korkmaz
Subscribe
Bildir
7 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
KARANTİNA DÖNEMİNDE NE OKUSAM DİYENLER İÇİN

KARANTİNA DÖNEMİNDE NE OKUSAM DİYENLER İÇİN

Sonraki
Sonra temiz bir nefes…

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.