Hekimoğlu Analizi

 Öncelikle ilk blog yazım olduğu için herkese merhabalar. Hep yazmak isterdim ama bir türlü zaman ve platform bulamadım ama şimdi hem yalnız kaldığım için bol vaktim olduğundan ve de sonunda iyi bir platform bulduğundan yazmaya başlıyorum.  Bu haftanın konusu olan televizyondaki dizi, film vs. konusu olduğu için Hekimoğlu dizisini ele almak istedim. 

  Hekimoğlu gerçekten güzel ve sürükleyici bir dizi. Bazen sıkıyor ve uzaklaşmanıza sebep olsa da genelde hoşunuza gidecek bölümler karşınıza çıkıyor.  Gerek  olaylar olsun gerek oyuncular olsun kendini izlettiren bir dizi. Başrol olan Ateş Hekimoğlu’nun her zaman haklı çıkması da ayrı bir önem. Çünkü genelde tam burada sorun çıkacak bir şey olacak dediğimiz anda o bir şekilde bu olayı çözüyor. Ateş Hekimoğlu’nun bazı vakalarda zorlanması sonucu bu sefer olmayacak deseniz bile en sonunda o problem çözülüyor.

 Senaryo sonucu ve dizi tarihi dolayısıyla zaten her bölüm çözülecek olsa da normalde insanın içine yine de olmayacak kaygısı düşüyor ve yine de bu sorun çözülüyor. 

  Güzel bir doktor  dizisi olması nedeniyle güzel yorumları ve güzel eleştirileri hak ediyor. Dizinin başarılarının devamını dilerim(karnelerdeki öğretmen notlarına benzedi ). 

  Umarım yazım hoşunuza gider. Hoşçakalınn👐

gulay
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
İki Film Birden
Sonraki
3.HAFTA

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.