Kafamda Kentsel Dönüşümler..

Bazi sonlar bazi seylerin başlangicidir. Hayatiniza biranda hizlica giren birini dusunun. Bu kadar hizli ilerlemesinin sebebi ne olabilir. İki insan birbirini yillardir taniyor gibi bir anda nasil olur yani. Çok sicak hissediyorsunuz, çok yakin ama bir o kdarda uzak. Hayatimda nereye koyabilcegimi sasiriyorum. Ayni zamanda cok korkuyorum. Onu koydugum yer ya orasi degilse.

Benim onu hayatimin merkezine koymam ya çok yanliş ise. Benim onu merkezime koymak isteyisimin farkinda degilse veya oraya hic konulmak istemiyorsa. Bunlar tamamen benim şuanki çöküşümden, duygusal olarak boşlukta oldugum veya karsi cins ile dokuz yil gibi bi uzaklikta olusum. Peki ben onda nerdeyim. Kesinlikle tahmin ettigim yerde olmadigim kesin. Orayi sadece hayal ediyorum nasil olurdu diye. Hayat karsima boyle bir jest yapar miydi, yapmazdi buyuk ihtimalle.

Ya benim dusunduklerimi o biliyor olsaydi ne olurdu? Belki de yuzume bakmazdi, bir ornegini anlatti cunku bana. Belki de isterdi diyemiycem cunku onu hak edecek biriside degilim.

Suan bastan okudum da cok kotu bi yazi olmus, belkide suana kadar olanlarin en kotusu. Konu o olunca iste kafamin ici bu sekilde bocaliyor. Benim dusuncelerimin her turlusu onu kirar ve hayatiniza bu kadar olgun ve saygili birini sonradan kazanipta kaybetmek kim olsa istemez. O yuzden simdilik susmak istiyorum. Yapacagim bir hata belkide biten bi iliskiden daha buyuk bir enkaz birakabilir. İste o zaman kim olucak yanimda suan bilemiyorum. Hicbir zaman kendimin bir adim atacagina bu kez inanmiyorum. Tek bildigim bu. Onun bana anlattigi kadariyla ben onda kalacagim. Tum bu duygular icin bile ozur dilerim simdiden. Peki oda bu konulari bilse son kez belkide canim dedigi son kez erkeklere.guvendigi anı berbat edişimi dusunurse, o bu kez kime guvenecek. En yakinim bunlari yaparsa el neler yapaz demez mi. Neyse ki bunlari.hicbir zaman bilmeyecek bende kalicak, sonsuza denk. Cunku boyle bi kumari asla oynayamam. Aksi durumunda ben kendimi.toparlayamam..

Batuhan kayakökoğlu
Subscribe
Bildir
2 Yorum
Beğenilenler
En Yeniler Eskiler
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
Öyle bakınca yanlış anlıyorum…
Sonraki
Bahtsızlıkta Sınırları Zorlayan Dünyanın En İlginç 7 Ölümü

Bahtsızlıkta Sınırları Zorlayan Dünyanın En İlginç 7 Ölümü

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.