Ben Geldim Öyleyse Uyanalım

Kaynak belirtilmedi

Tercihlerin sorun yaratıyorsa yanlış yoldasın demektir. Yanlış yol yanlış insan,düşünce demektir. Gittiğin yol seni hedefinden uzaklaştırırken kendinden de başkalaşırsın.Ait olduğun dünyaya yeni bir ben olarak devam edersin.Bu hem iyi, hem kötü .Çünkü zarar göreceksin eski masumiyetin kalmayacak elbet bir masumane tarafından yara alacaksın yoksa büyüyemezsin yaranı geciktirirsen yaran o kadar derinleşir. 
O yüzden sadece gözün sadece hedefinde olmasın ,o ilerlediğin yoldaki en küçük taşı görmezden gelme.Gelirsen sırtına yük olur,sonra bakmışsın enkaz altında çığlık çığlığasın. 
Belki yollar çıkmaz sokak,mayınlı ama asla cesaret etmeden hiçbir şey öğrenemezsin.Öğrenmeden keşfetmeden bilmeden  kendin gibi saf temiz bir suda durulmak için koşarsan,hızına karışan toz çabuk kirletir seni ve gördüğün ilk suya değdiğin an asla temiz mi olduğunu göremezsin, acı olacak ama boka sinek konar.Sinek olmayı bırak. 
Hayallerini asla bırakma sadece ilerledikçe öğrenmeyi reddetme.Hızlı adım at ve koşmaki tozlar seni kirletmesin.
Diyelim ki en kötü noktadasın. Kendine tahammülün kalmamış vaziyette.Yanlış insanların kurbanı veya çevren olduysa öncelikle geçmişindeki seni hatırla neleri es geçtiğini, nelere sessiz kaldıklarını. Sonra şimdiki haline bak, dokun kendine!Sağlam bir tarafın varmı diye.Sağlamsın ama… Kalbin paramparça ruh sağlığının tansiyonu yükselmiş gibi sanki üzerinden tırla ezmişler.En başta sakin kal,anksiyeteni dindirmeye çalış, olmuyorsa destek al mutlaka.Çünkü ciddi bu süreç. Mükemmel yükselişlerin bedelleri ağır olur.Sınavımız zor olabilir,tam not almak bize düşüyor o aşama bittikten sonra  en büyük ödülün artık aşılmaz duvar hariç herşeyin üstesinden gelebilecek kendin olduğunun edası ve kendine güvenin oluyor.Bu sürece geri dönelim.Asla geçmişle uğraşma, kendini suçlama. Oldu ve bitti de.Geriye dönersen düşüşün iki kat ağır olur ve çığlıklarını bu kez saklamaya çalışırsın. Zaman tanı zarar görmüş kendine zaten yüklerin var birde sen kendine yüklenme. Son noktaya vardığında eminim bu kurnaz, başını eğmez halini daha çok seveceksin.Çünkü karşına aynı şeyler geldikçe seni hoyratça ezeceklerini düşünenlere, ağladığın zorlandığın akşamları bir bir iade edeceksin.Seninle kalan hassas tarafına sahip çıkacak koruyacaksın. Gurur duyacaksın.Eski halinle gülüşeceksin üzüldümü acaba yerine zaten o beni üzecekti diyip ezip geçeceksin masum yaranın elinden tutarak. Ve o an gelecek bir gün geldi herşey o an oldu diyeceksin. O zaman kendinin devranı olacaksın. 
NOT;
Hangi eşiktesin bilmiyorum. Asla yalnız değilsin. Güçlü kal…
 

maviviya
Yazdıklarımdan beni tanıyabilir,dilerseniz anlaşabilirizde..
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
Şiddet Döngüsü Nedir?

Şiddet Döngüsü Nedir?

Sonraki
İngiliz İşçi Partisi

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.