BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM

Kaynak belirtilmedi

Evet bugün doğum günüm. Bu zamana kadar televizyonlardaki gibi bir partim olmadı. Çoğu kişinin de olduğunu sanmıyorum. İçten bir hatırlanma ve sarılma yeter bana. 

Öncelikle kendimi sevdiğimi belirtmek isterim. Her halimi seviyorum. Bu yıl hediye olarak da kendime dilediğim gibi şarkı söyleme sihri hediye etmek istedim. Biraz tuhaf geliyor olabilir kulağa.

Şimdi belki daha sonra okurum diye de kendime bir şeyler yazmak isterim:

Sen, canım ben bazen iyi günler gördük bazen kötü. Fark ettik ki her ne olursa olsun ancak sen vardın yani ben. Düştüğünde insanın kendini kaldırma gücünü bir şekilde bulması önemli bir şey. Son zamanlarda arkadaşlarımla aram kötü olduğu için ve onlarla bir şey yapamadığım için içim daralıyordu ama bunu da aşmayı denedim. Sizi bilmem ama kendimle bir şeyler yapmak, yeni deneyimler kazanmak bana iyi geliyor. Çünkü ben dışadönük görünümlü aslında içedönük biriyim ve bundan gayet de memnunum.

Kendime de bir söz vermek istiyorum bir yıl sonraki ben için. Seneye yaşarsam da bu yazıya dönüp baktığımda başardım demek istiyorum. Kendim için iyi olan şeyleri yapmaya söz veriyorum canım kendim:)

Teşekkürler.

Şeker Yumağı
Başkaları için kendinizden vazgeçmeyin:)
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
KİM OLMAK İSTİYORUM?
Sonraki
Kendi Benliğimize Doğru

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.