Herkese selam öncelikle bu benim için bir blogtan çok sizlere ne kadar güzel bir kadına aşık olduğumu,onu ne kadar çok sevdiğimi paylaştığım bir yazı olacak.Aynı zamanda benim ilk denemem,ilk denemeyi böyle bir konuda yapmak benim için çok tutkulu ve keyifli olacak tıpkı canım sevgilim ve ona duyduğum hayranlık gibi.
Yaşadığı hayattan çok keyif almayan,sayısız zorluklarla mücadele eden,toplumun “Genç” olarak nitelendirdiği sınıfa ait bir organizmayım.Hayata dair basit zevkleri olan ;kitap okumak,müzik dinlemek,kediler ve film vs gibi kendimi intihardan uzak tutmaya çalıştığım dönemlerdeydi.Pandemi zamanı sanırım hepimiz için çok zorlayıcıdyı bu dönemlerde kendimle çok sık yalnız kaldığım için intihara olan isteğim giderek arttı.İşsizliğin de getirdiği sıkınıtyla aile evinde her gün aynı insanlarla hiç bitmeyen sıkıcı çatal kaşık sesinden başka ses olmayan yemeklerle.Mutsuz,kaygılı geleceği çok belirsiz beş insan bir şekilde bu süreci geçirmesini bildik.
Bu süreçte bir akrabam tarafından gelen iş teklifini değerlendirip MotoKurye olarak işe başladım.Yaklaşık beş ay boyunca çalıştım fakat para kazanmak yerine giderek eksiye düşüyordum.Birde üstüne tipik bir kredi borcu edindim “Abicim sen çek biz seni mağdur etmez öderiz” bu sözler çalıştığım akrabamın ağzından çıkmıştı,fakat ne kredi borcu ödendi,ne de maaşım.
Süreç yeterince zor değilmiş gibi ödenmeyen borç yüzünden icralık oldum.Her şey üst üste gelmeye başladı,iyice bunalmıştım.Bir arkadaşımdan gelen telefonla sezonluk bir yerde güzel maaşı olan bir iş buldum .Biraz kafa dağıtmak için ve borçları azaltmak için harika bir fırsattı ,bende değerlendirmek istedim.
ÇIRPINIYORUM
İşe başladığımda iş verenin çok kaba biri olduğunu ve bölgedeki diğer insan ve esnaflarında bu kadar kaba olduklarını öğrenmek biraz üzücü olsa da,O gece çalıştığım yere gelicek olan o güzel kadın bana hepsini unutturacktı.
Onu ilk gördüğümde kalabalık bir arkadaş grubuyla beraber gelmişti ,bir insan ne kadar güzel olabilirse o kadar güzeldi.Hayatımda hiç kimseden bu kadar etkilenmemiştim.İlk gün konuşmaya çok fırsatımız olmadı,onu tekrar görebilmek için can atıyordum.Şans yüzüme güldü ve tekrar geldi yan taraftaki kahveden aldığımız iskambil destesi ile onun deyişiyle”Pişpirik”bizim yörede “ ”Pişti” dediğimiz oyunu oynuyorduk.Sonra ağzından hiç unutmadığım her zaman kafamın içinde tekrarladığım o cümle çıktı “Eşim olur musun?”.Heyecandan ölmek üzereyim ,aşık olduğum kadın bana eşim olur musun diye soruyor elim ayağım birbirine girdi,tüm odağım o olmuştu.
O gece mutluluktan uyuyamadım ancak onunla iletşime geçecek bir telefon numarası yada sosyal medya hesabını istmeye çekinmiştim.İlk gecenin sonunda bana hasırlardan yapılmış taçları çok sevdiğini söylemişti.Tabi ki bu cümle üzerine hemen işe koyulup ,hasırlardan nasıl taç yapabilirim diye düşünmeye başladım.
BÜYÜLENME EVRELERİ
Etraftan bulduğum çiçeklerle,hasır dekorlarla ve markketen aldığım koli bandıyla,hasırdan bir taç yapabilmek için işe koyuldum.Sonuç çok başarılı olmasa bile,o kadar içten yapılmış bir taçtı ki yaptıktan sonra gözlerim dolmuştu.
Akşam olup mesaisi bittiğinde aramızdaki yarım saatlik mesafelik yolu,ona tacı verirken güzel yüzünü görmenin heyecanıyla, koşarak ne kadar hızlı gidebilirsem o kadar hızlı gitmiştim.
Bir çocuk parkında oturmuş onu beklerken yanıma gelip oturduğunda kalbim yerinden çıkacak gibiydi.Sarılmayı çok istemiş ama ters bir tepki alıp onu kırmamak için uzak durmuştum.Huzur dolu kokusu burnuma her geldiğinde kendimi bulutların üstündeymişim gibi hissediyordum.
Tacı onun güzel saçlarına doğru götürdüm bana baktı,ellerim titrriyor hayatmın en mutlu anı.Topladığım tüm çiçeklerden daha güzel bir kadına ,böyle bir yakınlaşma benim bu hayatta başıma gelmiş en güzel olaydı.Onun güzelliğini,kokusunu,bakışlarını tanımlayacak kelime bulamıyordum.Harika bir gcenin sonunda onu tekrar ne zaman görürüm diye içim içimi yerken kaldığım lojmana döndüm.
Buz Devri karakterlerinden Sid onun en çok sevdiği kahramandı.Çizimim berbat da olsa iş yerindeki kahve sunumu yaptığımız tahtalardan birini çalıp,Youtube gibi çeşitli sosyal medya progamlarından bakarak elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.Tahtanın ön yüzüne Sid karakterini,arka yüzüne ise “Sizi bilmem ama bence biz kainatın gördüğü en garip sürüyüz” repliğini yazdım.Kendisine bu beceriksiz ellerimle çizdiğim hediyeyii verirken ,yüzündeki mutluluğu görmek beni büyülediği anlardan biriydi.
Sonrasında ilişkimiz ilerledi daha çok vakit geçirmeye,oyunlar oynayıp gülmeye başladık.Onun yanındayken tüm sorunlarım kayboluyor,yaşayamdığım çocukluğumu onun yanında yaşayabiliyordum.
İlk buluşmamızda sahilde bavullarımızı yastık yaparak ,Buz Devri izleyerek sabahlamıştık.Omzuma o güzel yüzünü koymuş uyurken onu hayranlıkla izlemiştim.Zabıta gelip burda uyumanız yasak deyip uyandırana kadar her şey harikaydı.Aradan biraz zaman geçti çalıştığım yerden ayrılma kararı aldım bu karar sonrasında beraber burger yerken ona çok aşık olduğumu itiraf ettim.Ondan gelicek cevabı beklerken milyonlarca farklı şeyi düşünüyordum.”Acaba beni sever mi”.”Lütfen beni sevsin”.”Saçmalama seni neden sevsin aptal”.Kendisi biraz daha düşünmek istediğini söyledi bende o bekleyişin heyecanıyla eve geri dönmüştüm.
Bu süreçte konuşmaya devam ettik.18 Temmuz 2022 onu bir günlüğüne görmek için çalıştığı yere gittim.Birlikte yemek yerken çalıştığı yerden birine rastladık masasına geçip oturduk.Adam benim kim olduğumu sorduğunda ben bir arkadaşıyım demeden o benden önce davranıp “Sevgilim”dediğinde ben sevinçten heyecandandan ne diyeceğimi şaşırdım.Dilim tutulmuştu.Gece sonunda ordan ayrıldığımızda sahilde sabahlamaya karar verdik.O sahilde ayın yıldızalrın ışığından daha parlak daha güzel bir kadınla sarılıp öpüşerek uyumak.Bu hayatta yaşadığım ve yaşayacağım her şeyden daha özel ve daha güzeldi.Kendisyle altı aydır devam eden harika bir ilişkimiz var umarım sonsuza dek sürer.Bu geçirdiğim en iyi altı ay oldu.Sarılışı,kokusu,öpüşü,merhameti ve bana olan sevgisi benim hayatta inandığım tek şey oldu.İyi ki varsın bunu söylediğim tek insan olduğun için çok teşekkür ederim.
Sizlere çok sevdiğim Küçük İskender’in bir şiiryle veda etmek isterim
RAKSODIA
Ezel,gittiğin akse kadar eşlik etsin sana
ve güzellik,ve güzelliğin diyorum Raksodia
sen yaşadıkça
Ölülerin okuduğu belalarda temize çekilsin
Sen de temize çekil
Ama şimdi çekil Raksodia!