Pekinez Yavru Köpek Eğitimi!

Pekinez ve pekingese süs köpekleri, sevecen ve sevimli yüzleriyle tanınmaktadır. Sahiplenilen köpek ırkları arasında çok popüler olmuştur ve bu durumdan kaynaklı doğru eğitim doğru yönlendirme gibi konularda bilinçli olunmalıdır. Doğru ve erken eğitim demek dostunuz ile sağlıklı ve kaliteli bir birliktelik geçirmek demektir. Minik dostunuzun eğitimi, tasmalı ve tasmasız olarak iki adımda gerçekleşeceğinden süreç boyunca kararlı ve sabırlı bir tavır sergilemeli, tavsiyelere açık ve olumlu bir bakış açısı sürdürmelisiniz. Yavru Pekinez Eğitimi erken sürede alınmalıdır.

PEKİNEZ HANGİ EĞİTİMLERİ ALABİLİR?

Pekinez ırkına verilmesi gereken eğitimler sırasıyla şunlardır;

YAVRU PEKİNEZ TUVALET EĞİTİMİ

Yavru Pekinez Tuvalet Eğitimi, köpeğinize henüz yavruyken aldırmanız gereken ilk eğitimdir. Çabuk sıkılan, aşırı ilgi bekleyen köpekler olduğu için Pekinez Eğitimi verilmesi gereken en kısa sürede aldırılmalıdır. Yavru Pekinez Evde Tuvalet Eğitimin de yavruya öğretilen şey tuvalet ihtiyacını karşılamak için ev ortamında belirli bir alan belirlenerek ihtiyacını bu alanda gidermesidir. Bu eğitimde köpeğiniz yalnızca tuvalet alışkanlığı kazanmış değil bununla birlikte kas yapısını ve beslenme şeklini de düzene sokmuş olur. Yavru Pekinez Tuvalet Eğitim süresi 30 gündür.

YAVRU PEKİNEZ İTAAT EĞİTİMİ

Yavru pekinez tuvalet eğitiminde önemli ölçüde bir başarı sağlamanız, Pekinez Temel İtaat Eğitimi programının başlaması gerektiğine dair bir işaret niteliğindedir. Yaklaşık 4 hafta sürecek bu eğitim, köpeğinizin karakteri dolayısıyla farklılıklar gösterebilir. Pekinez İtaat Eğitimi; getir, götür, yat gibi komutları içerdiğinden bu dersler esnasında iyi bir eğitmen olmalı, kalıcılığı sağlamak için kelimeleri yeterince tekrar etmelisiniz. Her farklı komut için aynı tonu ya da aynı kelimeyi kullanmak, eğitimde başarıyı yakalama oranını arttıracaktır. Bu eğitimde köpeğiniz sizinle birlikte sizin sol tarafınızda sizi geçmeden komutlara uyarak seyahat edecektir. Bir diğer eğitim ise Yavru Pekinezi İleri  İtaat eğitimidir. Temel itaat eğitiminde öğretilen komutların tasmasız bir şekilde gerçekleştiği bu eğitim aynı zamanda sosyalleşmenin de kapısını açmaktadır.

 

Profesyonel Köpek Eğitimi İçin Aşağıdaki Linke Tıklayarak Bizlere Ulaşabilirsiniz.

Köpek Eğitmeni Murat GÜNGÖR

https://muratgungork9.com/pekinez-kopek-egitimi-ve-ozellikleri/

Köpek Eğitmeni Murat Güngör
Profesyonel Köpek Eğitmeni Murat Güngör! İstanbul\'da Köpek Eğitimi Eğitmeni...
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
SINIRLARINI BELİRLE
Sonraki
Rottweiler Yavru Köpek Eğitimi!

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.