27/08/2020

Selamlar,

Bu yazıyı biraz mektup gibi yazmaya karar verdim. Bu sitedeki ilk yazım olduğu için basit bir konuyla başlayacağım. Bugün karantinada neler yaptım?

Uykumu düzene sokmaya başladığım için saat 9 civarı uyandım. Normalde her beş günde bir plan yapar ve ona olabildiğince uymaya çalışırdım fakat odaklanmak istediğim şeyler değiştiği için plan yapmamaya karar verdim.

Geçenlerde yeni bir diziye başlamıştım. Adı “The Legend of Lu Zhen” Dizi babasının intikamını almak için saraya girip devlet görevlisi olmaya çalışan bir kızın hayatını anlatıyor. Başbakanlığa uzanan bu yolculukta başına neler geldiği ve neler geleceğini zamanla anlatırım. Bugün dizinin 12 bölümünü izleyerek 24.bölüme kadar geldim. Sevdiğim bir dizi olunca uykusuz kalıp bitirmişliğim vardır ama bu diziyle olan ilişkim oldukça sağlıklı. 12 bölüm izlediğimi söyleyince pek sağlıklı değil gibi gelse de dizi delileri beni çok iyi anlayacaktır.

Dizi beni genelde gülümsetse ve gururlandırsa da bazen sinirden çıldırtıyor. Tarihi dizilere aşığım ve birçok ülkenin tarihi dizisini izledim. Çin,Kore,İngiltere… Bu yüzden dizilerden belli başlı şeyler bekliyorum. Mesela;ana karakter çok zeki olmalı,kendi aleyhine olan şeyleri tespit edebilmeli,yükseldikçe kötü biri olmamalı fakat ceza vermeyi,insanları yönetmeyi öğrenmeli. Bu dizide istediğim kadar olmasa da zeki bir karakter var fakat insanları cezalandırmadığı ve çok “iyi” biri olduğu için zaman zaman sinirleniyorum. Bundan önce The Story of Yanxi Palace ve The Empress of China gibi diziler izlediğim için bu karakter bana çok sönük geldi. Onun dışında kızımızı imparator, imparatorun annesi ve veliaht prens korumaya çalışıyor. Genel olarak keyifli bir dizi fakat bitirmeden pek bir şey diyemem.

Evde çok sıkıldığım ve ailem dışında birileriyle konuşmak istediğim için konuşacak birini buldum. Eğlenceli biri olmasının yanı sıra zaman zaman pek çok şeyi abartabiliyor. Normalde olsa çok uzatmayıp konuşmayı bitirirdim fakat tecrübe kazanmak istediğim için konuşmaya devam ediyorum.

İş bulmaya çalışıyorum bir yandan. Gidebileceğim iki mekan var. Oralarda garson olarak çalışmak bana daha sonrası için yardımcı olacak diye düşünüyorum.

Bugün Hart Beat isminde bir film izlemek istesem de ne Türkçe ne de İngilizce altyazılı versiyonu çok uğraşmama rağmen bulamadım. Onun dışında oyun oynamak ve müzik dinlemek dışında pek bir şey yapmadım.

Kendinize iyi bakın. Yarın görüşmek üzere.

Victoria,

Victoria
Subscribe
Bildir
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları gör
Önceki
Bırak! Korkma
Sonraki
Belirsizlik

İlginizi Çekebilir

kooplog'dan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerez (cookie) kullanıyoruz.